Website bouwen & optimaliseren

Een website is de basis van jouw online zichtbaarheid. Potentiële klanten beginnen tegenwoordig hun zoektocht via een zoekmachine. Met een website ben je zichtbaar in de zoekresultaten en creëer je een informatiepunt voor diensten en/of producten van jouw onderneming. Vervolgens gebruik je de andere marketing kanalen om potentiële klanten naar jouw website te trekken.   

Website in WordPress

WordPress is een gemakkelijk contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je een website kan bouwen en onderhouden. Hiermee kun je een op maat gemaakte vindbare website maken die geschikt is voor mobiel, tablet en desktop. Verder is het gebruikersvriendelijk voor tekstaanpassingen en andere optimalisaties.

Doelen op website

Op een website moeten bezoekers doelen kunnen bereiken, zoals informatie lezen, contact opnemen, een product kopen en inschrijven voor een nieuwsbrief. Welke doelen op een website nodig zijn is afhankelijk van jouw bedrijf.

Optimaliseren van website

Tekst aanpassen, een nieuwe pagina toevoegen voor een campagne of een pagina verwijderen. Aan een website moet je altijd blijven bouwen. Optimalisaties kunnen ervoor zorgen dat bezoekers gemakkelijk en snel de doelen kunnen bereiken of juist nieuwe bezoekers aantrekt.

Ondersteuning bij jouw website?

MG online marketing kan je adviseren en ondersteunen met het bouwen en optimaliseren van jouw website. Of je een nieuwe WordPress-website nodig hebt. Of jouw website wilt verbeteren zodat de conversie verhoogt. Neem vrijblijvend contact op om te ervaren hoe MG online marketing te werk gaat.

  Website diensten

   N

   Webdesign

   N

   Website bouwen

   N

   Websiteoptimalisatie

   N

   SEO

   N

   Websitemigraties

   N

   Training WordPress