E-mailmarketing

E-mailmarketing is een manier om direct een boodschap bij een klant te krijgen. Dit online marketing kanaal kun je in de totale customer journey gebruiken. Niet alleen de e-mailcampagnes, maar ook jouw servicemails naar de klant toe zijn een onderdeel van e-mailmarketing. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres en toestemming.

Servicemails

Dit zijn e-mails die je als bedrijf automatisch stuurt om een klant op de hoogte te houden van de afgenomen dienst. Bijvoorbeeld een bevestigingsmail van een ingevuld contactformulier op een website. Of een e-mail met een aankoopbevestiging. Dit zijn momenten van de customer journey om een klant aan je merk te binden.  

E-mailcampagnes

Met een e-mailcampagne kun je inzetten om jouw klantenbestand aan te schrijven met een specifiek doel. Zoals een nieuwsbrief met periodieke aanbiedingen om meer conversie te genereren. Of een retentiemail met de vraag om een review in te vullen. Het is belangrijk dat je jouw klantenbestand opbouwt volgens de wet AVG.

Ondersteuning bij e-mailmarketing?

MG online marketing kan je adviseren en ondersteunen met het online marketing kanaal e-mailmarketing. Door bijvoorbeeld het optimaliseren van jouw servicemails. Of een e-mailcampagne opzetten om jouw diensten of producten te promoten. Neem vrijblijvend contact op om te ervaren hoe MG online marketing te werk gaat.

  E-mailmarketing diensten

   N

   Consultancy

   N

   Monitoring

   N

   ContentOptimalisatie

   N

   Contentcreatie

   N

   Customer journey analyse