Online marketing diensten

MG online marketing biedt diensten binnen verschillende online marketing kanalen waarmee je online zichtbaarheid van jouw bedrijf kan creëren én vergroten. Door het formuleren van een goede online marketingstrategie kunnen de verschillende kanalen samen werken en elkaar versterken. Hierdoor krijgt jouw onderneming een sterke online zichtbaarheid.

Search

Zoekmachinemarketing (search) helpt je bedrijf om zichtbaar te zijn binnen de zoekresultaten van een zoekmachine, zoals Google, Bing en Yahoo! 

Social media

Social media platforms helpen om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten, interactie opzoeken met de klanten en voor nieuwe klanten.

E-mailmarketing

E-mailmarketing helpt je bedrijf om geïnteresseerden in jouw diensten of producten over te halen en om bestaande klanten te behouden.

Website

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Hiermee kun je klanten informeren en producten en/of diensten aanbieden. 

Contentmarketing

Contentmarketing helpt je bedrijf om relevante content te binden aan het merk, zodat er een band ontstaat met potentiële en bestaande klanten.

Online adverteren

Online adverteren helpt om het bedrijf bekend te maken bij potentiële klanten in diverse fases in het aankoopproces en te overtuigen van een aankoop.

Projectmanagement

Projectmanagement helpt je bedrijf om snel de kennis van online marketing in huis te halen en zorgt dat een online project succesvol wordt. 

Stel een vraag

Heb je een vraag over online marketing? Of wil je specifiek weten wat MG online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen. Stel gerust de vraag.

Wil je graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?